SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı,

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı,
Bu haber 08 Mayıs 2023 - 10:41 'de eklendi ve 60 views kez görüntülendi.
MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.
Vekil Adayı Mehmet Sarı’nın vatandaşların iyi günlerinde olduğu kadar acı günlerinde de yanında olması da vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor.
MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı seçim ziyaretlerini Kocacık Çarşısında devam etti.
Esnafın ve vatandaşların teker teker elini sıkan, sohbet eden Vekil adayı Sarı her zaman olduğu gibi Amasya ve Amasyalı hemşehrilerine olan hizmet sevdasını dile getirdi.
Amasya Milletvekili Adayı Sarı kentin hak ettiği hizmeti alması için Amasya’ya hizmet sevdası ile katkı bulunmak istediğini kaydederek, “Amasya’nın evladıyım. Amasya’mızda nerede ne sıkıntı, eksiklik var iyi bilirim. Amasya’nın sıkıntısı, hepimizin sıkıntısı. Onun için Sizlerin desteğine ve duasına talibim. Amasya’ya hizmet ve yatırımların gelebilmesi için Amasya’nın Ankara’da bir sese ihtiyacı var. Ben sizin sesiniz olmaya talibim. Hepinizin evindeki Evlat Memet, Abi Memet, kardeş Memet, sizlerin 14 Mayıs’ta göstereceği teveccüh ile mecliste MHP’li bir vekil olarak sizlerin temsilcisi olacak inşallah. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.
Vatandaşları Acı Günlerinde De Yalnız Bırakmadı
MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı seçim ziyaretlerine devam ederken Sultan Bayezid Cami’nde cenaze namazına katıldı.
Vatandaşlarla birlikte cenaze namazında saf tutan MHP Amasya Milletvekili Adayı Sarı acılı aileye de baş sağlığı dileyerek, vefat eden vatandaş için Allah’tan rahmet diledi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA